Tarih: 18.09.2024 10:39

Gebze’de Tarafiği Rahatlatacak Çalışmalar devam ediyor...

Facebook Twitter Linked-in

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, fen işleri ekipleri tarafından Hacı Halil Mahallesi ve Barış Mahallesi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Gebze Belediyesi ekipleri, ilçede trafik akışını rahatlatacak ve araç ile yaya trafiğini daha konforlu hale getirecek çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. Başkan Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda üst yapıya ilişkin devam eden fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, Hacı Halil Mahallesi ve Barış Mahallesi’nde kavşak ve yol bağlantılarını düzenliyor.

Başkan Büyükgöz, Hacı Halil Mahallesi’nde eski öğretmenevi olarak bilinen yerde yapılan çalışmaları denetledi. Bu alanda işgal edilen kamu alanı yıkılarak yol genişletme çalışmaları yapıldı. Başkan Büyükgöz, “Bu çalışmalarla kazaların önüne geçeceğiz” dedi.

Barış Mahallesi’nde yapılan incelemelerde ise Başkan Büyükgöz, “Uzun yıllar boyunca beklenen ve kangren haline gelmiş Barış Mahallesi’ndeki bağlantı alanındayız. Burada ana caddeden karşı mahalleye geçişte keskin bir viraj vardı. Artık kaplama dolgu çalışmaları ile kot farkı ve viraj sorunları ortadan kalkacak ve kazaların önüne geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi, Hacı Halil Mahallesi, Barış Mahallesi, trafik rahatlatma çalışmaları, yol genişletme, kavşak düzenlemesi, fen işleri müdürlüğü, yol bağlantı çalışmaları, kamu alanı yıkımı, kazaların önlenmesi, üstyapı çalışmaları, gebzeacilkase.com, fabrikatabelasi.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —