Tarih: 21.06.2024 01:39

GİRİB Toplantısına Katılan Başkan Köse Birliktelik Çağrısı Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

 Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları vererek, Giresun'un gelişimi için tüm sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğini vurguladı.

Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneği (GİRİB) tarafından Giresun Kalesi'nde düzenlenen 7. Geleneksel Kahvaltı ve Bayramlaşma Programı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, etkinlikte yaptığı konuşmada, GİRİB’in Giresun için yaptığı başarılı çalışmaları takdir ettiğini ve derneğin faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirtti. Köse, "Giresun Belediyesi ile GİRİB iş birliği artarak devam edecektir" diyerek, Giresun'un kalkınması için tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmaya kararlı olduklarını ifade etti.

Başkan Köse, "Kuruluşundan bu yana derneğimizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Belediye Başkanlığı görevine seçildikten sonra GİRİB ile yakınlaşmamız daha da arttı. Kendileri Ankara’da bizleri çok iyi ağırladılar, bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizler tüm Sivil Toplum Kuruluşlarıyla el ele vererek Giresun için tek yumruk halinde çalışmaya karar verdik. Giresun için birliktelik zamanıdır. Sizlerin kalbinin Giresun için attığını biliyorum. Giresun Belediyesi ile GİRİB iş birliği artarak devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Geniş katılımın olduğu etkinlikte GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “10. Bayram buluşmamızı daha geniş katılımlı bir şekilde kent bayramlaşmasına dönüştürmeyi hedefliyoruz” dedi. Ayrıca, Tokmak, Giresun’da kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Belediye Başkanı Fuat Köse'ye teşekkürlerini iletti.

 

 

Anahtar Kelimeler: GİRİB, Giresun Belediye Başkanı, Fuat Köse, Giresun Kalesi, geleneksel kahvaltı, bayramlaşma, sivil toplum kuruluşları, birlik ve beraberlik, Giresun’un gelişimi, iş birliği




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —