Tarih: 13.08.2024 22:59

Sinop Gerze'de Tatil Hayal Kırıklığı: Gazeteci Sibel Can Demir'in Serzenişi

Facebook Twitter Linked-in

 Ancak Demir, karşılaştığı sorunlar nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya sosyal medya üzerinden eleştirilerini iletti.

Sibel Can Demir, özellikle su kesintileri, altyapı problemleri ve çevre düzenlemeleri konusundaki memnuniyetsizliğini dile getirdi. İki aydır gündüz saatlerinde sık sık su kesintileri yaşandığını ve akşamları gelen suyun yeterince ısınmadığını, bu nedenle ailesinin soğuk suyla duş almak zorunda kaldığını ifade etti. Ayrıca, düşük su basıncı nedeniyle çamaşır ve bulaşık makinelerini kullanmakta zorluk yaşadıklarını belirtti.

Bunun yanı sıra, bazı sokaklardan ağaçların sökülerek park alanlarının trafiğe açılmasının kendilerini üzdüğünü söyleyen Demir, sahildeki lağım kokusunun da dayanılmaz olduğunu dile getirdi. Bu sorunların ilçedeki yaşam kalitesini olumsuz etkilediğini belirten Demir, "Tatil için geldiğimiz Gerze’de hizmet beklerken daha büyük sorunlarla karşılaştık," diyerek yaşadığı hayal kırıklığını ifade etti.

Demir ayrıca, önceki Ak Parti belediyesi döneminde yapımına başlanan mesire alanının, mevcut CHP belediyesi tarafından tamamlanmamasını eleştirerek, Osman Belovacıklı yönetimindeki belediyenin, seçmenlerine verdiği sözleri yerine getirmesini beklediğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —